×

Appartement in Santa Rosalía Resort - Nieuwbouw

Prijs 285.000€

Santa Rosalía Resort - Costa Cálida
  • 3
  • 2
  • 93 m2

Appartement met terras gelegen te Santa Rosalía Resort aan de Costa Cálida (Murcia) in Spanje.

Appartement met terras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers, gemeenschappelijk zwembad en ondergrondse parkeerplaats met berging.

Welkom bij deze moderne appartementen op het Santa Rosalia Lake & Life Resort, een gloednieuw project dat bestaat uit verschillende blokken. Er is een ruime keuze aan appartementen, waaronder gelijkvloerse woningen met een tuin, tussenverdiepingen met een terras, en penthouses met een dakterras.

Santa Rosalia Lake and Life Resort, gelegen in het hart van de Costa Cálida, biedt een luxe en ontspannen levensstijl te midden van een prachtige natuurlijke omgeving. Dit exclusieve resort beschikt over een indrukwekkend centraal meer met kristalhelder water, ideaal voor zwemmen, watersporten en ontspanning aan het strand. De faciliteiten omvatten een modern clubhuis, diverse sportvelden, fietspaden, en wandelroutes, evenals kinderspeelplaatsen en aangelegde tuinen. Bewoners kunnen genieten van een scala aan voorzieningen zoals restaurants, cafés, een fitnessruimte, en wellnesscentra.

Vraag voor meer informatie
Aanbodtype
Nieuwbouw
Referenties
MVS-374
Energie certificaat
In afwachting
Oppervlaktes
Opp. woning
93 m2
Specificaties
Zwembad
Ja
Details
  • Garage
  • Airconditioning

Vraag meer informatie aan over deze woning

*
*
*