×

Appartement in Benijòfar - Nieuwbouw

Prijs 272.000€

Benijòfar - Costa Blanca South
  • 4
  • 2
  • 75 m2

Appartement met terras gelegen te Benijòfar aan de Costa Blanca Zuid in Spanje.

Appartement met terras voorzien van 4 Slaapkamers en 2 Badkamers, gemeenschappelijk zwembad en optionele ondergrondse parkeerplaats & berging.

Welkom bij deze nieuwbouw appartementen, ideaal gelegen in het hart van Benijofar en op wandelafstand van alle voorzieningen. Dit complex biedt een keuze uit appartementen met een terras of penthouses met een ruim dakterras.

Benijofar is een charmant dorp gelegen in de provincie Alicante, in de regio Costa Blanca, Spanje. Het staat bekend om zijn traditionele Spaanse sfeer gecombineerd met moderne voorzieningen. De kenmerken van Benijofar omvatten een levendig dorpscentrum met winkels, restaurants, en cafés, evenals een wekelijkse markt waar verse lokale producten worden verkocht. Het dorp heeft diverse parken en groene zones, perfect voor ontspanning en recreatie. Bovendien biedt Benijofar uitstekende sportfaciliteiten, waaronder sportvelden en een gemeentelijk zwembad. Het dorp ligt op korte afstand van prachtige stranden en golfbanen, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor zowel bewoners als toeristen. De nabijheid van belangrijke wegen en openbaar vervoer zorgt voor gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden en luchthavens.

Vraag voor meer informatie
Aanbodtype
Nieuwbouw
Referenties
MVS-802
Energie certificaat
In afwachting
Oppervlaktes
Opp. woning
75 m2
Specificaties
Zwembad
Ja
Details
  • Garage
  • Groot elektro

Vraag meer informatie aan over deze woning

*
*
*